مجله دروس

معرفی اسپانسرها ( جایگاه هدر )

دکتر خوشبخت

دستگاه یو پی وی سی

وکیل من

پارت ایمن سیل

نیم بوت مردانه

درمان قطعی سرطان رحم توسط بهترین متخصص سرطان رحم خانم دکتر هلاله خوشبخت

بهترین طراح سایت پزشکان

آموزش طرز تهیه میرزا قاسمی خوشمزه شمالی

تاریخ : 1399.06.05
نویسنده : MagAdmin
نظرات : 0

بی بی پز : میرزا قاسمی ، یکی از لذیذ ترین خوراک های شمال کشور است که به راحتی آماده می شود . معمولا این خوراک ، به تنهایی و با نان سرو می شود و برخی نیز مانند خورشت ، روی برنج ، آن را نوش جان می کنند . در ادامه با نحوه آماده سازی این خوراک خوشمزه ، آشنا شوید . 


 


آموزش میرزا قاسمی خوشمزه


 


مواد لازم برای پخت میرزا قاسمی خوشمزه



گوجه فرنگی              ۴۰۰ گرم
بادمجان                   سه عدد
زردچوبه، فلفل و نمك    به ميزان لازم
تخم‌مرغ                  دو عدد
سير                      چهار حبه


 


 


طرز تهيه میرزا قاسمی خوشمزه



بادمجان ها را روی زغال و یا روی گاز ، کبابی کنید .


 


بادمجان های کبابی را داخل آب سرد بیندازید تا پوست آنها به راحتی جدا شوند .


 


پس از برداشتن پوست بادمجان ها ، آنها را ساطوری کنید .


 


بادمجان را با گوجه فرنگی خرد شده و 2 عدد از سیر های خرد یا رنده شده و ادویه جات و نمک ، داخل ظرفی که یک قاشق روغن داخل آن ریخته ایم ، با حرارت متوسط ، می گذاریم بپزند .


 


تخم مرغ و 2 عدد از سیر های ریز شده و یا رنده شده را با هم مخلوط کرده و در تاوه ای جداگانه می پزیم و مقداری نمک به آن اضافه می کنیم .


 


تخم مرغ اماده شده را به آرامی ، به مخلوط بادمجان و گوجه ، اضافه کرده و هم می زنیم .


 


 


نکته مهم


می توانید هنگام پخت بادمجان و گوجه ، مقداری گردوی خرد شده و پیاز داغ اضافه کنید که بستگی به ذائقه شما دارد .


 


پوست گوجه ها را قبل از پخت بگیرید . برای این کار ، ابتدا گوجه ها را پس از شستن ، داخل آب جوش ، به مدت 5 دقیقه قرار دهید و سپس داخل آب سرد بیندازید و به راحتی ، پوست گوجه ها را جدا کنید .

دسته بندی :  آشپزی

نظر دهید :

نام شما : *
ایمیل شما :*
نظر شما :*
کد امنیتی : *
عکس خوانده نمی شود

بالا